Arama
Arama Sonuçları
Diyarbakır, Kastamonu'yu unutmadı
Sezonun 35. hafta mücadelesinde Kastamonu'ya gelerek GMG Kastamonuspor ile karşılaşan Amedspor, Gazi'den 1-0 galibiyetle ayrılarak şampiyonluğu garantiledi. Kastamonu'da çok güzel karşılanan Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldi, GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün'e ve Kastamonu'ya teşekkür etti.
Kastamonu ayazında; Kalpler ısındı
Türkiye’nin en soğuk şehirlerinden biri olan, dört bir yanı ormanlarla kaplı Kastamonu, kalpleri ısıtan görüntülere şahit oldu.
Kastamonu’da fuhuş operasyonu!
Kastamonu’da düzenlenen fuhuş operasyonunda; 3 kişiden 2’si tutuklandı.
Kastamonu'da kan donduran cinayet!
Kastamonu'da mezarlıkta başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden vurulmuş halde erkek cesedi bulundu. Cinayetin ardından Karabük istikametine kaçtıkları belirlenen 2'si kadın 5 şüpheli Karabük'te yakalandı. 
Kuzeykent’te ceza üzerine ceza!
Kastamonu Emniyet Müdürlüğü tarafından Kuzeykent Mahalesinde sıkı çalışmalar devam ediyor
Kastamonu Emniyeti'den anlamlı proje
Kastamonu Emniyet Müdürlüğü ve Kronospan A.Ş. paydaşlığında düzenlenen sosyal sorumluluk projeleri devam ediyor.
Ziynet hırsızı yakalandı
Taşköprü ilçesinde girdiği evden çok miktarda para ve ziynet eşyası çalan şahıs polis ekipleri tarafından yakalandı.
Kastamonu Narkotik’ten ‘zehir’ operasyonu: 3 gözaltı
Polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda uyuşturucu madde ile yakalanan 3 şahıs gözaltına alındı.
Kastamonu Emniyeti’nden dev operasyon!
DAİRE SATMAK VAADİYLE 110 VATANDAŞI 3 MİLYON TL DOLANDIRAN ŞAHISLAR YAKALANDI
Narkotik uygulamasında tarihi eser yakalandı
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, aranan şahıs ve narkotik uygulaması yapıldı.
Kastamonu’da aranan 12 şahıs yakalandı
ASAYİŞ ŞUBE’DEN 10 EKİP VE 43 PERSONEL İLE 12 ADRESE BASKIN...
“Sevgi Varsa Engel Yoktur “
Kastamonu Emniyet Müdürlüğü koordinasyonluğunda, Kronospan Orman Ürünleri A.Ş. iş birliğinde Vali Avni Çakır’ın da katılımıyla 10-16 Mayıs Engelliler Haftası sebebiyle “Sevgi Varsa Engel Yoktur “ etkinliği düzenlendi
Kastamonu’da şehit arkadaşını yalnız bırakanlara tepki gösteren komserin tepkisi yerini buldu
PKK silahlı terör örgütü tarafından, 4 Mayıs 2011 tarihinde Ilgaz Dağı geçidinde AK Parti konvoyuna düzenlenen terör saldırısında şehit düşen Polis Memuru Recep Şahin, şehit düştüğü yerde dualarla anıldı.
Araçlar bu sefer bayramlaşmak için durdurdu
Kastamonu’da Ramazan Bayramı dolayısıyla trafik ekipleri yola çıkan yolcuların bayramını kutlayarak trafik kurallarının önemini hatırlattı.
Sigara kavgası cezaevinde bitti
İsmailbey Mahallesinde sigara vermemesi dolayısıyla akrabasını bıçakla yaralayan 15 yaşındaki H.Ş.A. isimli çocuk, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. H.Ş.A. isimli çocuk tutuklanarak cezaevine gönderildi.
"Otizm, çalmadık kapı bırakmayacak"
2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü etkinliği çerçevesinde Halime Çavuş Özel Eğitim Anaokulu’nda program düzenlendi. Düzenlenen programda konuşan Kastamonu Özel Bireyler ve Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Huriye Boyraz; " Otizm çığ gibi büyüyor. Çalmadık kapı bırakmayacak.
Kurşunlama olayının şüphelisi yakalandı
Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince, Aktekke Mahallesinde yüzü maskeli bir şahıs tarafından gerçekleştirilen kurşunlama olayı sonrası yapılan çalışmalar neticesi, olayın şüphelisi olduğu tespit edilen 16 yaşındaki çocuk yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Zehir tacirlerine narkotikten darbe
Bir şahsın yurtdışından Kastamonu’ya yüklü miktarda uyuşturucu madde getireceği yönünde tespit yapan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sınır geçişinden itibaren Ağrı ilinden başlayıp takibe aldığı şüpheli şahsı, Kastamonu’daki bir ikamette7,8 kilogram Baz Morfin ile yakaladı.
Dolandırıcılar kıskıvrak yakalandı
Kendisini kamu görevlisi olarak tanıtan bir şahsın ‘Yaşlı bir kadın öldürülüp, ziynet eşyaları çalındı. Olay yerinde kimliğiniz bulundu. Ziynet eşyalarınızı alarak ölen şahın ziynet eşyalarıyla karşılaştırma yapacağız’ şeklinde bilgi vermesi üzerine toplamda 750 bin TL’lik para ve kıymetli eşyayı alarak ilimizden ayrılan şahıslar Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin tespiti ve yönlendirmeleri sonucu toplamda 5 şüpheli Aksaray ilinde yakalandı.
Tosya’da yakalandı
İstanbul Beşiktaş Belediyesindeki 'rüşvet' soruşturması kapsamında aranan eski Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Tosya ilçesinde yakalandı. Hazinedar, soruşturmanın yürütüldüğü İstanbul’a götürüldü.
“Ürettiğimiz direği, dünyaya Kastamonu’dan göndereceğiz”
Birlik Vakfı Şubesi tarafından düzenlenen Kariyer Sohbetleri’nin bu haftaki konuşmacısı “Enerjide Son Teknoloji ve Kastamonu Sevdası” başlığı altında UKS Enerji ve Bilişim’in İdari Müdürü Kerami Koçmar oldu. Koçmar burada yaptığı konuşmasında; “Güneşle ve gün ışığıyla enerji toplayan bir direk ürettik ve bunun AR-GE’sini yaptık ve patentini aldık. Ankara’dan bir firma Uğur’a ‘Bu fabrikamıza gel, bizim ekibimiz ile birlikte bu ürünü Ankara’da üret’ dediler. Biz ‘Olmaz, Kastamonu’da yapacağız’ dedik. Gücümüz yeterse dünyaya Kastamonu’dan göndereceğiz” ifadelerine yer verdi
2 milyon makaron ve cinsel içerikli ürün ele geçirildi
Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından verilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda bir şüpheliye ait 5 ayrı adreste yapılan aramalarda 2 milyon adet makaron ve cinsel içerikli ürünler ele geçirildiği kaydedildi.
7 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Kasten adam yaralama suçundan 7 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan ve aranan şahıs bekçiler tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şahıs tutuklanarak Kapalı Cezaevine gönderildi.
Eylül ayı Asayiş bülteni verileri açıklandı
Kastamonu Emniyet Müdürlüğü, bir aylık Asayiş bülten verilerini açıkladı.
“Geleceğimiz teminatı gençlerimiz için sahadayız”
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü olarak 2022-2023 eğitim ve öğretim döneminde İl genelinde 181 okula 181 Okul İrtibat Görevlisi polis memuru ve 45 ekip görevlendirildi. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; “Geleceğimiz teminatı gençlerimiz için sahadayız” ifadelerine yer verildi.
Narkotik Şube sahnede
Tosya ilçesinde düzenlenen 23.Tosya Kültür ve Pirinç Festivalinde sahneye çıkan polis ekipleri, alanı dolduran binlerce vatandaşı uyuşturucu ile mücadele konusunda uyardı.
Bu ne rahatlık!
Cuma namazı için camiye gelen cemaat, şadırvanın çalınan muslukları sebebiyle abdest alamadı.
Ilgaz'da arkadaşını şehit veren gazi: 'Unutulduk'
Ilgaz Dağı'ndaki terör saldırısında arkadaşını şehit veren Gazi Metin Kuş, olayın 11'nci yıl dönümünde 'Unutulduk' ifadeleriyle sitem etti.